УНИФОРМИ

 УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

Ученическата униформа е задължение, което преди години училищното настоятелство е предложило, родителите са избрали и приели за учениците в ОУ "Йордан Йовков". Днес, ако трябва да преценяваме ползите и минусите от носенето на униформа в училище, ще се сблъскаме с различни мнения, но според правилника за дейността на училището е задължително учениците да бъдат с униформи в случаите: 

Ние изразяваме позицията, че униформата на всяко едно училище е една от неговите характеристики и важен идентификационен знак, поднесен по един естетичен начин.

Всяко училище има специфична униформа, която го отличава от другите училища. Това от своя страна ражда стремеж към самоутвърждаване, желание да докажем, че нашето училище е нещо повече от другото.

Марковите, дизайнерските, скъпи или не толкова скъпи, но предпочитани от всеки един дрехи, подчертават и представят неговата индивидуалност. Но училището е мястото, където индивидуалността на всеки се изразява чрез учебния процес, а униформата е това, което обединява отделните индивидуалности.

Нека да поставим акцент върху това, което създаваме с интелектуалния си потенциал, а униформата да е символ на това, което ни обединява.

Ученическата униформа представя учениците от ОУЙордан Йовков“. Всяка измачкана и извадена от чантата риза показва неуважение към нас самите, защото униформата ни учи на принадлежност и дисциплина.

Да я носим с чест, гордост и достойнство!

След Нова година, считано от 02.01.2024 до 01.03.2024 г., „Бонита стил“ ще направи търговска отстъпка 10% за всички предлагани от нас артикули върху настоящите цени. 

PREZENT._UNIF._OU 'Y.Yovkov'_VARNA_2024 - novi predlojeniq.pdf

Организацията за обслужване клиенти както на място, така и on-line на посочените в сайта ни имейли за контакт (bonitastyle@abv.bg или office@bonitastyle.com), както и през платформата за поръчка през нашия сайт: https://www.bonitastyle.com/19454566.html

При поръчка на униформата on-line е необходимо родителите да ни изпращат следната информация:

-      Име на родител и телефон за контакт;

-      Училище и клас на ученика (бъдещ клас за новата учебна година); Важно е да се уточни поръчката за момче или момиче е!

При необходимост ние ще се свържем с родителите за допълнителна информация.

Родителите, които предпочитат да направят поръчка на униформата на място в магазина в гр.Варна, моля да се съобразят със следното:

- Всички посетители трябва да спазват регламентираната безопасна дистанция от персонала и помежду си;

- За предпочитане е да се използват собствени пишещи средства при необходимост от полагане на подпис върху документи на място;

- За предпочитане е плащане с карта на ПОС терминал винаги, когато това е приложимо с цел избягване физическия контакт с банкноти. 

- За да избегнем струпването на много хора, препоръчително е поръчките да бъдат направени най-късно до 15-20-ти август.

- Желателно е родителите на по-големите ученици, които вече са ползвали наши облекла, да изпращат поръчките си по имейл. Нашият екип ще съдейства за определяне на размерите  и дистанционно.

Стандартно работно време с клиенти на магазина в гр. Варна: Делничен ден: понеделник – петък – 9’00 ÷17’00 часа; събота - 9’00 ÷14’00 часа

От юли до септември:  Делничен ден: понеделник – петък – 9’00 ÷18’00 часа; събота - 9’00 ÷14’00 часа